ini AIRA punya





 terror betul kalau sesapa bleh explain kat aku tentang SETIAP SATU aksesori kat panda kesayangan dia ni
wanna take the challenge?

Comments

  1. hahahaah sadis betul tgk eksesori panda tu elly...kalo die leh bersuara sure die dah tunjukkan rase kekesalan jadi pet aira hahhaaha...

    tu stokin kat tangan tu ala2 sarung tangan lah.... yg berbalut kat kepala tu ala2 snow cap kot.... kat leher tu ala2 mapla....so kesimpulannye panda ni di bayangkan sedang bersejuk2kan dlm suasana salji hahaahahahaaha

    ReplyDelete
  2. piret of kerebien ...

    anak bujang kecik kita ... ade gak panda.... ke hulu ke hilir... dgn panda dia....

    sampai tak rupa panda dah...

    ReplyDelete
  3. Seksa budak tu Aira..tapi banyak lagi acessories yang dia perlu....spek hitam ambik jer omak punyo...

    ReplyDelete
  4. byknye....rajin aira...kreatif lak tu....siap ada tengkolok, sarung kaki jadi sarung tangan...hmmmm...tu ranti ke necktie...hmmm....give up...give up...apsal ada hp kt kepala? hehehe....

    ReplyDelete

Post a Comment