Alyssa dan BROGA

alyssa 3 dari kiri
tahniah alyssa 
berada di kedudukan nombor 11 dan berjaya sebagai pendaki perempuan pertama sampai ke puncak
katanya 
"best mama, senang aje, kakak 40 minit mendaki dah sampai atas...lepas ni akak bleh ikut trip ke bromo ngan mama dan kawan2"
auntie singa
sila take note ye!

itenary alyssa smalam
alhamdulillah selamat tiba semula di perkarangan sekolah sejam awal dari rancangan awal
alyssa kata best dan seronok
bagi RM42 untuk belanja smalam
berbaki RM3
aku tau, alyssa ni kalau bagi duit pi memana, dia akan beli hadiah untuk kami semua
untuk aku mmg dia akan beli FM
untuk diri dia, dia akan beli keychain, sebab dia collector
untuk adik2 dia bergantung la
untuk papa, selalunya tak de
kahkahkah

so selidik punya selidik, pe dia beli smalam
katanya masa kat rabbit fun land, dia beli makanan rabbit, makanan kuda dia dok ulang2 beli, dan naik kuda
hahahhahaha tau dah, dia mmg suka naik kuda atau apa2 la menatang yang ada
eh lupa lak tanya kengkawan dia bawak duit brapa
balik ni nak tanya la sekadar buat survey
ngeh ngeh ngeh 

untung anak2 sekarang
next trip alyssa
ke ASTRO!

Comments

  1. Mudah sangat ke naik Broga tu Elly....okje vab daki daki bukit ni mmg tak suka. Mau semput tgh jalan ekekeke.....
    Tp kalau mendaki reramai rasanya tak sedar sampai puncak tu. Budak budak srkarang mmg terer bab shopping ni ek. Sama jer ngan budak kat rumah ni

    ReplyDelete
  2. tahniah alyssa...untie rietta blom smpai lagi...usia dah makin meningkat nie...hehehe

    ReplyDelete
  3. haaaaaaaaa.!!
    antie singa bawak alyssa je eh..
    mama tinggal

    ReplyDelete

Post a Comment