HAPPY BIRTHDAY NUR ALYSSA MYRA

pejam celik pejam celik
budak kecik ni dah 10 tahun
selamat ulang tahun ke 10 kakak
moga ada banyak lagi ulang tahun yang akan kakak sambut dengan penuh keriangan dan penuh kesyukuran

sehari sebelum bday dia
papa ada game bola dengan team melaka FA veteran
papa ada buat special surprise utk alyssa
(ni nanti aku buat special entry pasal game bola ni)

budak ni minat bola
kalau boleh, ada je game kat stadium dia nak tercongok kat stadium tu
lovely girl

hari bday alyssa jatuh pada hari ahad
hari ahad tu dengan dia ada taekwando jam 8 pagi, sambung kelas kiddoscience kat bangi jam 10 pagi, pastu ada tuisyen jam 2 ptg
papa lak bz ngan projek cuci rumah
sampai umah lepas game bola jam 3 pagi
akakkakakakkakakakka
penyudahnya ponteng taekwando, pi kelas kiddoscience dan tuisyen pun aku batalkan
abis kelas kiddoscience, tapau mc d, pastu aku pengsan tak sedar diri
sedar2 je derang kata papa ada kat atas, pun pengsan hahahhahaha
memasing tak cukup tido, yelah, sabtu tu pepagi dah gasak sukan sekolah aryan, sambung pi melaka ada game bola, balik jam 3 pagi, ahad pun kena bangun pepagi, mana la tak penat kan

lepas asar, kami siap2 nak ke alamanda celebrate bday alyssa
kesian lak anak dara aku ni
dah la kek pun mama tak order
alasan:  sebab nanti bazir, tak de sapa nak makan kek tu

alyssa request nak makan sushi kat sushi king
rupa2nya sushi king tutup dan nak berpindah lokasi kedai
ajak makan kedai sushi len dia tak nak plak
penyudahnya kedai favourite dia la dia pilih
apa lagi kalau bukan TGIF

otw ke TGIF, ada kumpulan koir tengah buat persembahan
tak silap sekolah convent kajang
ada ni jugak
tak sure sekolah mana

bday girl ngan mama
kejap je masa berlalu, ko dah besar alyssa
cium pun byk bau masam dah wkakakakakkaa
lepas makan, dia kata nak beli hadiah bday kat parkson
kami mmg kasi dia pilih hadiah bday sendiri
as long as within our budget
tu yang bukan bday, si aira pun gasak gak memilih
amboiiiiiiiiiiiiiiii
yang bukan bday, budget below RM50 aje ye
ini hadiah bday yang dia nak sangat2
polly pocket
haishhh aku ni dah tua 
bila dia tunjuk baru aku tau amende polly pocket tu
masa dia request hadiah ni kat umah, terkebil2 aku membayangkan amende polly pocket tu
ni ar polly pocket
ada macam2 version
tapi alyssa mmg nak yang party yacht ni
last piece kat parkson alamanda
pi toy r us, dah tak jual katanya
meh tengok bday card dari aira utk alyssa

itu je la kisah bday alyssa yang ke 10
simple aje 
ampunkan la mama
mama ko sakit tak baik2

mama doakan alyssa sentiasa jadi anak yang baik, mendengar kata, berjaya dlm apa jua yang kakak nak buat, bahagia dunia akhirat
remember this
we'll always love you!



Comments

  1. happy birthday kakak! dah besar dan cantik.. semoga jadi anak yang solehah dan bijak.

    Tips WAHM untuk cantik dan sihat

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Kakak...dah besar pjg anak dara elly...ooo, ok, untie rietta pown bru taw apa tu polly pocket...

    ReplyDelete
  3. Bezday dia dekat dekat ek Elly.....kira hati hari sambut bezday anaklah ni ek hihi...
    Masa ada koir tu okje pun gi Alamada gak tu....
    Tp ptg ler, maghrib kat sana

    ReplyDelete
  4. ' (ni nanti aku buat special entry pasal game bola ni)'


    aku masih menunggu
    wakakakakaaa

    ReplyDelete

Post a Comment