i'mb back

cak
haiiiii
mama aryan bz lagi
last week dia bz packing barang nak pindah
rumah aryan huru hara
rumah kongsi indon lagi cantik ok!
sabtu kitorang pindah
ahad mama sibuk kesana kemari
isnin selasa dia kursus
smalam kan cuti hari malaysia
mama bz jugak
ntah bila la dia tak bz
manjang bz aryan tengok

kami dah pindah rumah baru
rumah huru hara lagi
hari ni mama kije
papa aryan bagi mama cuti arini
tapi mama kata
walau papa bagi dia cuti seminggu tak mai opis pun, mama tak sudi nak cuti, sebab mama banyak kije kat opis

itulah papa aryan
suka bebeno bagi mama cuti
tapi mama ada dia kisah
dia tetap pi opis
itulah mama aryan yang workaholic
pastu nanti dia bebel penat sebab byk kije kat opis
kahkahkahkah

itu aje nak bgtau
mama bz
so blog ni nanti2 la dia update ye
mama rindu nak BW
sabtu sampai selasa mama cuti
tapi mama kena layan aryan ngan kakak2
sebab dia hutang masa byk gila ngan kitorang

jumpa lagi ye semua!
rindu semua org

Comments

  1. Sibbaik ada Aryan, bleh gak tolong jadi admin update blog! Hehhehe.

    ReplyDelete
  2. wahh ko nak pindah dah ye elly..... dah siap reno ke beb umah...best2.... kang amik pic byk2 tau...tepek pic time pindah..kenangan tuuuu...

    aryan jgn aci ngelat..tolong angkat kotak n barang2 tauuu hahahaahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah beb, sabtu baru ni
      umah tak siap reno
      aku just pindah tanpa buat apa2
      sekarang aku tengah bertabah berperang dengan habuk bagai

      aryan?
      men game tau la dia

      Delete
  3. new house yeyyy tapi penat nak ngemas...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg yeayyyyyyyyyyy
      ngemas?
      nayyyyyyyyyyyyy

      Delete
  4. sibbek ade aryan yg update.... hehehehe...

    klu blog cik su... sawang penuh dah...

    ckp kat mama..

    lepas siap kemas... jgn lupa jemput cik su n the geng datang melawat eyh....

    kim salam kat mama.... hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. blog cik su manjang ngelat kan

      mama kalau ngemas mau berbulan baru siap ye cik su
      harap maklum
      kahkahkah

      Delete
  5. tak kira

    aku naaaak jugak datang house warming

    ReplyDelete

Post a Comment