Banyan Close - update









Comments

  1. cepat2...update full story pindah randa wey...amik gambar semua sudut umah tauuu..mesti lawo kebabom nie...selamat berpindah randah ye beb.....

    house warmingggggggg jgn lupe dakuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Percayalah yg aku x buat apa2 pun wakakaka

      Delete
  2. Jangan sampai mangga dah berbuah masih tak siap nak mengemas lagi elly. Itulah besar sangat, kena cari bibik-bibik utk bantu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha mangga tu dah tinggal 2 ketul aje putiknya
      bebudak ni main bola abis dirembat pokok mangga tu

      alhamdulillah kak, insyaAllah bibik lama kami nak mai kerja semula
      harap2 jadi kenyataan
      ringan sket kerja2 saya

      Delete
  3. Dik, pakai interior designer jer. Nnt tinggal masuk buat house warming jer. Jgn lupa jemput akk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kak, tapi bila tgk costingnya
      waduhhhh
      tangguh dulu hahahahhaha

      Delete
  4. he sereem weiii banyak busaat..risau x dapat jalan kluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn la nekcik, tak la besar mana, cukup la nak exercise hahahhaha
      alhamdulillah

      Delete
  5. lama dah nak tanya, banyan close ni area mana? bukit mahkota ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, bukit mahkota
      exit tol, traffic light belah kanan
      banyan close betul2 belah kiri

      Delete
    2. Ohh ok ok.. tq... mmg nampak umah area tu cantik2 design nya.

      Delete
    3. beli pun sebab design dia, ada 3 design available

      Delete
  6. kak,berapa juta rumah ni? den nak start menabong

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st phase RM700k++
      den 4th phase RM1.49 mill
      current value 2.2 mill ekekekekekekek
      boleh menabong, jgn lama sgt
      den beli utang, so ni consider umah milik bank lagi
      tunggu la utang abis, baru la den boleh claim ni umah den

      Delete
    2. million??... mampu beli tombol je

      Delete
  7. byk tu je updatenya??.. mcm tak update pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakakkaka kak ton, sabaq naaaa
      kita dah pindah masuk dah pun
      akakakakkakakak

      Delete
  8. kak tonnnn !!

    lawa rumah kauuuu!!!

    kucing kau ke tu!?

    ReplyDelete

Post a Comment