Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck

sayanggggggggg kawan2 blogger aku
tq ajak tgk cite ni
tq belikan tiket
tq tq tq

ticket RM38.28 sorang x 5 org untuk upper circle
kanak2 ke dewasa ke sama jek
masa kami tengok, ada waris arwah hamka turut serta tengok
penuh dengan penonton


look forward utk tengok nabila huda
aku suka nabila huda berlakon










dan inilah kawan2 blogger aku 
cilok gambar dr blog kak singa
eh alamak ada sorang lagi yang join
dak iyra dan juga anak kak singa

best ke tak?
cite tenggelamnya kapal van der wijck ni mmg la best
gila karya hamka tak best

cuma aku sedikit kecewa dengan penghayatan amar baharin
ada loss sana sini, lubang sana sini
gitu!

cuma keseluruhan cite ni best la
3 jam yang sangat best
sampai tenggelam anak2 aku bila tiba part nak abis
yelah, dari pagi santak sampai petang ada kelas
balik umah mandi bagai tukar baju
terus layan teater
mau derang tenggelam dulu sebelum kapal tenggelam
kahkahkah

Comments

  1. hahahahaaaa.....

    eyh awak... hari ni kite pegi opis pakai yang sama mcm dalam gambar tu.... hehhehehe

    seronok main teka teki dgn dorang ..... :)

    tq jugak meng date kan diri se family dgn kite orang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha
      jujie ko kalau main teka teki ngan derang sampai esok tak abis tau tak?

      laaaa sabtu kije gak ke

      Delete
  2. Hahaha... Anak-anak tenggelam dalam panggung tu tak pe kot...

    Yang bergambar dengan gambar-gambar pelakon tu, tak dapat bergambar dengan orangnya, dengan gambar pun jadilah... hehehe...

    ReplyDelete
  3. Tak pernah tengok teater....tak tau feel dia macamana ....Alamak.... mahal gak tiket dia yer Elly....tengok wayang tiket Rm 15 henggit pun dah sentap, inikan nak tengok teater.... huh lupakan jerlah gamaknya haha

    ReplyDelete

Post a Comment