hadiah dari hati untuk ayah mertua

pada satu hari 
 menantu hantu ayah aku
buat surprise
belikan benda kesukaan ayah mertua dia
sebab ayah mertua dia punya yang lama dah rosak
dia tau
ayah mertua dia suka melayan piring hitam kesayangan tu
makanya dibelikan benda alah ni






antara koleksi piring hitam yang ayah mertua dia bawak nk test power








tu baru sikit koleksi piring hitam ayah mertua dia
kat umah kampung tu ada banyak lagi tu

utk ayah aku
suka la tu, menantu dia belanja
mesti hari2 melayan lagu kemain kan kat umah
kikikikikiki

bleh la ajak mak berdansa nanti
akakakkakakakakkaka

tq pakwe
menggembirakan hati ayah kita
moga kita selalu murah rezeki utk gembirakan insan yang kita sayang

Comments

  1. Beruntung dpt menggembirakan org tua. Doa dia berbakul tu elly jgn tak tahu sebaik dpt hadiah itu.

    ReplyDelete
  2. Lama betul simpanan piring hitam tu...alhamdulilah..pandai menantu ambil hati org

    ReplyDelete
  3. Klasiknya rekod2 tu! Tak jumpa dah sekarang ni rasanya. Boleh jadi collector's items tu!

    ReplyDelete
  4. Huish... Ada lagi alat pemain piring hitam kat pasaran...

    ReplyDelete
  5. oh ada lagi jual palyer piring hitam tu ye..arwah ayah nekcik pun banyak koleksi piring hitam banyaknya lagu ghazal..rosiah cik..pakngah balik!!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..moga makin murah rezeki awak dan pakwe awak :)

    ReplyDelete

Post a Comment