Part 2: Rennaissance Hotel, KL

kek ni pun aku dpt free
dlm membership
ada 2 voucher free cake
call aje before 24 hours nak pick up
nanti dia siapkan
tetiap bulan, ada cake of the month
so call ajelah
*** normal price cake ni:  RM80

*** utk daddyziyyad:  membership ni tak la ribu riban, hanya RM500++ setahun...yang ribu riban tu membership golf ye
chocolate moist cake
ok cake ni sedap
kita celebrate awal sket la bday papa
lagi 6 hari pun bday papa




makan cake sambil layan pemandangan kat luar


cam biasa aktiviti wajib ke hotel
ulat2 air gini la




anak papa ni mmg melekat ngan papa je

tengok sapa ada ngan kita
aisyah in the house






papa aisyah
mama aisyah kawan baik aku
derang ni kawin awal sket dari aku
10 tahun  kawin baru dikurniakan aisyah dlm hidup derang
alhamdulillah
aisyah yang menyambung kebahagiaan mereka berganda2

haaaa menguap







review kolam:
besar dan best
anak2 aku mmg suka kalau mai sini utk mandi
sebab tak ramai org mandi sgt pun 
so mmg la enjoy gila
bye2 kolam rennaissance hotel kl, membership expired mar 2015 
kita holla kat membership hotel len ye


Comments

  1. Ohh patutlah anak-anak enjoy selalu ke sini
    Ada membership ok jugalah kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahah kak, kalau sesaja pi mmg tak la kak, bilik aje dah brapa

      Delete
  2. kelasssss gitu..ongkayo2 jek main membership2 hotel2 ni ekekeekekeke...

    untung kan dpt kek hotel...mmg kek hotel sedap2....

    biase laa elly, budak2 ni nak bagi hepi mmg bawak pi hotel yg ade pool jek laaaaa....mauu berendam tak reti2 naik darat dibuatnyer kekekeekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. beb cer ko kira
      hotel free smalam
      dinner buffet utk 2 org 2 kali free
      hi tea buffet utk 2 org 2 kali free
      breakfast buffet utk 2 org sekali free
      lunch buffet utk 2 org 2 kali free...ni biasa aku amik japanase buffet
      kek free 2 bijik
      bilik discount dr 50% ke 70% dan ada yang end nite foc
      free guna gym
      discount hampir 50% utk spa
      berbaloi tak dengan bayaran RM500++
      dan ianya rennaissance hotel KL

      Delete
  3. Replies
    1. saya dah kira sebelum amik membership
      insyaAllah berbaloi

      Delete
  4. salam ukhwah dari kak ana, sedapnya tengok kek cekelat tuu :)

    ReplyDelete
  5. Ohhh.....ada membership ....ye tak ye kena gunakan jugaklah kan....dah nak akhir tahun ni.

    Anak ni mmg rezeki dari Allah, bersyukurlah ko Elly ada 3 anak dah hihi...

    Hepy bezday En Hubby Elly....moga sentiasa dlm rahmat Allah hendaknya

    ReplyDelete
  6. meh nak bagi teka teki kat depa..
    Teka-teki: Banyak2 kotak, kotak apa yang takleh angkat?
















    Jawapan: Kotak penalti lah..

    ReplyDelete

Post a Comment