aryan

ni gambar aku dan aryan
alyssa dan aira kata
aryan gedik
aryan manja
aryan ngada
dan macam2 lagi la
memang betul semua pun statement kat atas tu
ingat dia sapa
sukati je nak tiarap atas meja makan
sambil kacau air milo panas
dan minum gaya tu
lepas tu mama jerit
baru tau duk kat kusi elok2
ni lagi satu hal
tiba aje kat umah, nampak ni, bukak pintu dan jerit
"aryannnnnnnnnnnnnnnn"
mmg aku tau tak de kerja org len
mmg kerja dia la ni
dan aryan didapati menyorok di balik almari dlm bilik dia 
takut kena marah ngan aku la tu sebab pecahkan tempayan aku
dilanggarnya ngan beskal

pi teman papa main bola kat stadium cyberjaya
disuruhnya aku snap gambar dia kat 1 Malaysia ni
dan dia beraksi dipadang sebelum game bermula
lencun baju!
padang ni best
rumput sintetik!

itulah cerita pendek tentang aryan
budak manja mama
yang selalu buat mama ketawa, nangis, tensen, terpekik, terlolong, rindu, nyampah, penat dan macam2 lagi

Comments

  1. Konpiden tinggi, sangatt bagus.

    ReplyDelete
  2. Dialah racun, dialah penawar... :)

    ReplyDelete
  3. ermmmmmmmmmmmmmmmm same mcm dayyan le koooo..... tu aku panggil dayyan diva...kat umah ni die jek boleh semuaaaaa.... dayyan diva...aryan diva...hahaahahah sesuai sgt le tuuuu...





    Psstttt....









    kene bagi adik ni beb hahahaahaha

    ReplyDelete

Post a Comment