GST

GST      GST      GST
ohoiiiiiiiiiiiiiiiii
esok dateline weiiiiiiiiii
harap2 esok balik kije, aku tak la landing serupa aryan 
wakkakakakakaka

Comments

  1. kat mana ekau beli beg Cars tu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak beli
      tu qdees bagi setiap kali daftar masuk sekolah awal tahun
      tahun 2015 cars
      2016 ni superman
      ekau nak beli, pi beli kat GM klang, murah

      Delete
    2. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

      Delete
  2. Masya-Allah letih sangat tu elly sampai lena dgn beg masih disandang:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg letih sangat la tu, kalau pakai uniform tu, dia ada gym class, penat berlari main slide la tu agaknya

      Delete
  3. Tak sempat lucutkan beg. Kesiannyaaaa...

    Oh...lusa, ambik cuti siap2. Bolehla pulun dgn bersemangat sok. Elly...duit tu.... duitt...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada duitnya kak
      lagi kena kuarkan duit bayar kastam lagi ada
      tensen
      btw kak, saya baru aje selesai submit dan buat bayaran
      makanya esok saya raya!

      Delete
  4. penat sangat tu nampak gayanya sampai tak sempat letak beg

    ReplyDelete
  5. Lepak betul tengok gaya tido Aryan tu. Dengan beg beg sekolah sekali landing

    ReplyDelete

Post a Comment