Hari pertama persekolahan 2016 - 4 Januari 2016

4 Januari 2016
hari pertama persekolahan di tahun 2016
sesi pagi - alyssa di SK Bandar Seri Putra, kelas 5 Anggerik
uniform hari pertama
rupa pepagi time papa nak anto pi sekolah
rupa balik sekolah jam 1 petang
hahahahaha
aira sekolah rendah agama bandar seri putra di sesi pagi, kelas 2 Ibnu Sina
happy kemain papa nak anto dia pagi tu
dah pesan siap2 katanya tak yah nak skodeng sangat
hahahha mama mai time aira abis waktu persekolahan jam 11 pagi
sebenarnya mama nak bayar duit van kat uncle van tu
sebelah aira tu anak cousin pakwe, ai fariha namanya
sama umur ngan aira, kelas aje lain

ok dah berjaya naik van

tetap mama skodeng jugak aira kat SK bandar seri putra sesi petang
sebab dulu2 waktu alyssa, darjah 2 mama masih lagi skodeng
ok, aira dah selamat ada dlm dewan bersama2 ngan kawan2 yang lain
air dlm darjah 2 dahlia



untuk sesi petang alyssa sekolah di sekolah rendah bandar seri putra, 5 ibnu sina
dah darjah 5, mmg tak la mama mai skodeng
insyaAllah mama tau, anak mama mampu berdikari kat sekolah kan

mana si aryan?
dia masih cuti lagi
hari khamis baru aryan mula sekolah
dah senior kan kat QDees tahun ni
apa dia buat kat rumah????

membute, bangun lambat
pastu waktu org makan dia tido
waktu org nak tido, dia ajak makan
memalam buta ajak pi makan kat Mc D
pastu sejuk aircond, kaki dia pi parking dlm beg aku
cantik betul perangai ko kan aryan!

dan ajak mama bawak dia makan sushi kat sushi king
kemain selera ko kan aryan!


kemain happy si aryan 
elok la, mama pun amik cuti 2 hari
moga anak2 mama papa sentiasa dlm peliharaan Allah sepanjang mama papa tak de di sisi
belajarlah rajin2
itu ajelah yang mama papa mampu bekalkan utk korang jadi org berguna besar nanti
moga mendapat ilmu yang bermanafaat dan memanafaatkannya di kemudian hari kelak
ingat ye alyssa, aira, aryan
pertama, jangan bising dalam kelas
kedua, jgn loyar buruk sangat ngan cikgu
kang mama papa mai amik report card, komen sama lagi mama papa dpt tahun ni
siap korang
bahahhahahahahahaha

oh ye, setiap sesi aku bekalkan derang duit belanja RM 2
korang bekalkan anak korang brapa ye?


Comments

  1. Anak-anak kian membesar tapi kita tetap rasa dia perlu pemantauan kan elly.

    Kakak bekalkan anak kakak RM5/- sebab takut lapar atau nak beli sesuatu. Tapi biasa anak kakak masuk tabung bakinya.

    ReplyDelete
  2. pack betul jadual budak2 sekarang bersekolah..kita dulu2 kelas sampai pukul 1 lepas tu balik malam pergi ngaji quran
    petang dah siap janji dengan kawan nak main kat mana pukul berapa :p

    ReplyDelete
  3. antie..
    masa jalanjalan kat kawasan sejuk hari tu..
    kaki antie sejuk..
    antie parking kaki antie bawah eh .. tepi montot antie juji...
    kahkahkahhhhhhhh

    ReplyDelete

Post a Comment