Rumah Untuk Disewa - Bandar Seri Putra, 43000 Kajang

rumah sedia utk disewakan
di bandar seri putra
highway plus hala selatan, exit putra mahkota
lepas tol, belok kiri
rumah teres 2 tingkat
keluasan 24 x 70
usia rumah: memasuki 9 tahun
meh tengok apa ada dlm rumah
bilik bahagian bawah
ada almari baju 2 pintu (pintu slide)
dan cabinet kecik tu
bilik stor, siap dengan rak 4 tingkat
tandas tingkat bawah, siap dengan small cabinet
bahagian belakang dapur
aku cuma extend camni untuk masak
sebab dry kitchen tak bley masak
ada sinki
bahagian belakang rumah

ada tanah sket
ada pokok serai, kari, ubi kayu, pandan

dry kitchen with cabinet 
area ni tak bleh masak

another part of dry kitchen
ada small table with cabinet
ruang tamu
ruang makan
owhhh oven dan meja oven tu telah pun aku wakafkan kepada mereka yang berhak
tangga naik ke atas

ruang tengah tingkat atas
master bedroom
ada wardrobe

ada aircond
rupa dlm wardrobe

tandas master bedroom
ada water heater
bilik ke dua, tingkat atas
ada wardrobe dan  juga aircond



dan ini bilik ke 3, tingkat atas
tak de aircond
dan kosong
tilam single tu ada aku tinggalkan
kayu bleh kanan tu aku dah clearkan

tandas utk bilik 2 dan 3 tingkat atas
shower dan toilet asing pintu
ada small cabinet


luar rumah
halaman depan
ada buai

ada outdoor filter
ada lampu solar yang masih berfungsi insyaAllah
dan ada package pokok nenas madu ye hahahahahhaa

ada tong sampah 
area tingkat bawah ada cornish
ada alarm system by armour
kalau nak, boleh reconnect at your own convenient
oh ye, area luar depan rumah, ada package pokok limau kasturi dan limau purut ye
dan pokok yang beso tu pokok cempaka
bunga dia wangi sangat2
kalau memalam duk kat buai boleh bau wangi sangat
jgn la ko dok seram la kalau tetiba bau wangi menusuk idong hahahahah
 limau kasturi tengah galak berputik

rumah semua siap siap langsir
security pun dah berbayar untuk tahun 2016

kot2 ada nak sewa 
boleh la contact aku kat 0122735830
rate:  RM1,500.00 (negotiable), 
termasuk duit bayaran security dan bill air FOC up  to RM500.00 sahaja
deposit:  2 bulan sewa + 1 bulan utiliti





Comments

  1. Elly kena iklankan mudah.com macam kakak buat.
    Ramai nanti yg contact. Menarik tu!

    ReplyDelete
  2. hari tu kata dah ada orang nak sewa..
    tak jadik?


    eh..
    macam lah tak boleh tanya kat wassap kann!!??

    hahahaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa senyap tetiba
      Aritu nk sewa kemain...sampai sakit pinggang kita clearkan brg

      Delete
  3. wah cantiknye rumah....ini bru rumah sewa...rumah tuan rumah tinggal mesti la lagi cantik kan...

    ReplyDelete
  4. rege rakan2 berapa ni..?!...

    rege kaseh sayang..?!

    rege kejabab..?

    rege.... rege....

    (ade gak makan penampo jab lagi... hahahahahaa...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rege untuk yang dinyatakan kat atas tu jujie RM1,500.00 jek

      Delete

Post a Comment