gitulah kadang kadang

Comments

  1. Replies
    1. gitulah kadang2 kalau dah penat
      kakakakaka
      pastu sendiri sentap
      pastu sendiri macam2
      hormon tua mai
      kakakkakakakaka

      Delete
  2. Yeh..... gitu ek. Tp mak sejak dah senja ni, mmg malas nak pikir gitu hihi...
    Nasib dah pencen awal hihi.....kalau belum mau dibenci ofismate hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitulah agaknya bagi sesetengah org
      samalah, aku pun malas nak pikir2 gitu, kita pikir positip je selalu
      yang pergi tu maybe ada alasan, kita bersangka baik aje, kawan tu tak semestinya sentiasa ada je ngan kita, kadang2 kawan tu walaupun jauh dan pergi dari kita, tapi dia sentiasa ingat kat kita ni ar

      Delete
  3. Yeh..... gitu ek. Tp mak sejak dah senja ni, mmg malas nak pikir gitu hihi...
    Nasib dah pencen awal hihi.....kalau belum mau dibenci ofismate hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanda rindu kat aku
      dipos komen sampai 2 kali
      akakakkakakaa

      Delete
  4. Memang pun, beb.. Penat nak layan blues.
    Makin lama makin simple dan cepat snap.
    Nak blah, blah. Nak stay, stay. Heheh. Aku tak blah beb, aku stay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun tak blah biasanya
      aku ada je
      mai je le bebila ye

      Delete
  5. Biarlah elly..itu hak dia...pikir pasal orng nnti tambah uban kat paler...do what you think is right..janji jangan kacau orang

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul nekcik
      jadilah yang baik dan bermanafaat

      Delete
  6. Biarlah elly..itu hak dia...pikir pasal orng nnti tambah uban kat paler...do what you think is right..janji jangan kacau orang

    ReplyDelete
  7. Blogspot ada problem ke ek? Semua post double. Eh.. Sama. Lantaklah. Bnyk lagi benda nak pk.

    ReplyDelete

Post a Comment