Pakaian Casual Wanita by ZALORA

wahhhh lately ni kemain banyak jemputan sana sini
bukan setakat wedding aje
bday party la
baby shower la
teh tarik session la
gossip2 la
macam2  kesana kemari

dalam pada nak penuhi undangan tu
aduyaiiii
bajuuuuuuuuuuuuu
nak pakai baju apaaaaaa????
takkan manjang baju yang sama kan
wah, yang ni nampak stylo sangat kan!


tak la susah mana
with just few clicks sana sini, selesailah masalah baju ni

dengan cuaca panas melenting lit2 ni
malas betul nak keluar
and with just few clicks sana sini, selesailah masalah baju ni jugak!

so, mana nak click????????

tak susah mana
sure korang tak nyesal click 
meh layan antara pilihan yang ada

Petite Stripe Bodycon Dress

  • Petite Palm Print Jumpsuit

  • Petite Paisley Print Longline Shirt
  • seluar ni nampak betul super duper comfy




  • Kylie Front Slit Culotte Pants

  • Winged Sleeve One Shoulder Blouse
  • betul2 banyak pilihan utk dibuat
  • nampaknya tak pening dah kalau nak bergaya hujung minggu ni
  • korang pi la pilih, bukan pening nak pakai apa, korang bakal pening mana satu yang nak dibeli, sebab semuanya cantik dan stylo betul

  • oh ye
  • tak lengkap tanpa aksesori ye korang
  • suai padan mana yang boleh
  • agar terserlah ketrampilan korang
selain aksesori
beg dan kasut juga jangan dilupa
tak payah susah2
semuanya dengan hanya beberapa click
selesai masalah korang
ingat tau
CLICK CLICK CLICK

Comments

Post a Comment