Aryan oh Aryan

moment berdua ngan aryan di pantai batu buruk kuala terengganu baru2 ni 
mai kuala terengganu baru2 ni sempena pembukaan Dazs Donuts & Coffee di Mydin Mall

nak share sket perbualan mama  dan aryan:

mama:  aryan besar nak jadi apa?
aryan:  aryan nak bawak kapal....aryan bawak kapal, nana jadi princess (nana tu kawan sekolah dia kat Qdees, selalu kami gossipkan dia sebab nana ni comel, tinggi dan putih)
mama: kalau aryan bawak kapal, nana jadi princess.....mama jadi apa?
aryan:  mama buatlah air ke, jadi cashier ke
mama: apa?????????????

selang beberapa hari, aku borak lagi....
mama:  aryan, aryan dah besar nak bawak kapal kan....kalau aryan bawak kapal, nana jadi princess, mama jadi apa?
aryan:  sukati mama la nak jadi apa?
kahkahkah malas layan aku la tu

selang beberapa hari, aku borak lagi........
mama:  aryan, kan aryan dah besar nak bawak kapal kan.....boleh tak mama jadi princess?
aryan:  tak jadi la, aryan nak jadi posmen
mama:  abis tu nana jadi apa?
aryan:  nana jadi cikgu la
kahkahkahkah

selang beberapa hari, aku borak lagi....
mama:  aryan, esok nak bawak bekal apa?
aryan:  mama, nugget yang love tu ada tak?
mama:  yang love dah habis, nugget bentuk biasa ada la, alaaaaa sama je rasanya kan
aryan;  nana nak nugget bentuk love la, dia nak 2
mama:  ngada ko eh! abis kiman (kawan baik lelaki aryan) takkan nak makan nugget love jugak?
aryan:  mama ni, kiman kan lelaki, mana boleh makan nugget love....nana je bleh
mama:  abis tu, kiman makan apa pulak?
aryan:  sukati dia la nak makan apa...pandai2 dia la
kahkahkahkah
wakakkakakakakkaa
payah bila sel2 otak terlebih berhubung nih!

Comments

  1. hadoi aryan...bijak....budak keletah mcm ni,mmg sronok berlawan ckap....mesti mcm mcm jawapan dia kuar nnti...

    ReplyDelete
  2. Mama jadi chef lah ..hari hari masak utk aryan

    ReplyDelete
  3. Mama jadi chef lah ..hari hari masak utk aryan

    ReplyDelete

Post a Comment