UK Agro Resort - Part 2

kalau korang dari tol ayer itam, uk agro resort ni adalah di sebelah kiri korang nanti
papan tanda dia beso gedabak, so korang tak mungkin akak sesat ye!

bila sampai, register dulu kat guard house tu, bgtau korang nak pi mana ye
nampak arahan tu
sila jgn degil
kang kena pang aku tak tau
dah dpt izin masuk
celopkan tayar kenderaan korang dlm lopak air tu
aku pun tak faham la moral celop tayar kat lopak air tu
sebab jalan masuk tu berdebu dan tanah merah
nampak tak camner jalan dia
kebetulan balik kg naik 4WD, boleh la nak masuk dalam ni
berdebu ko!
view cantik sangat
nak bukak tingkap keta tak mampu la debu byk


akhirnya sampai

pusing2 la tgk papan tanda ke apa ada kat main entrance tu
lupa lak snap gambar kat main entrance
dah bayar entrance fee, boleh masuk dan main la buai sementara tunggu kenderaan yang akan bawak ko tour nak bergerak

ingat korang bertiga je nak, mama pun nak ok
eh riang gembira nampak



inilah lucky aries
haaaa
korang buat pe tu
kalau dah nama aryan!
tgk apa dia pegang
naik ni plak
replika untuk kereta kuda





ok transport dah nak gerak
meh naik
open air jek, best!
1st pit stop
dia tunjuk camner cara nak masukkan kambing2 dlm reban

elok je beratur ikut peraturan



kalau korang tak nak naik kenderaan tour cam kami tu, korang nak privacy, bleh naik kereta kuda camni, mahal sket la ye
jom tgk tempat proses makanan kambing
ni ar rumputnya
sihat walafiat rumputnya
diproses

tu ar mesinnya
tu ar lautan rumputnya
sihat walafiat kan rumputnya
pakwe dan reban kambing
dia fobia nak naik reban kambing tu
sebab dia pernah naik reban kambing org sampai reban org tu berlobang hahahahha
semata2 nak dpt susu kambing utk anakanda aryan tu ar
bleh bagi kambing makan + susu kat sini













ni tau tak apa?
ni bkn coklat tumpah ye
ni taik kambing








haaa ko angkat la kambing tu aryan





besonya tetek dia, penuh susu

dah2 jom turun
dah bau kambing dah sorang2 kahkahkah
abis kambing org dikerjakan, nak2 si aryan
bukan boleh caya sangat tu



Comments

  1. sekali baca tajuk macam trip pegi UK dan Agra pulak! kehkehkeh!!!

    banyaknya kambinggg!!!

    ReplyDelete

Post a Comment