bila 2 minggu tak masak

ni la dia
baru 2 minggu tak masak
2 hari lepas masak nasi arab lembik
smalam, potong carrot terpotong jari sendiri
itu baru 2 minggu tak masak
kalau sebulan ntah apa jadi agaknya!
cincin batu merah tu?
tu pakwe hadiahkan masa kami masih couple
dia sendiri beli, tiber je bagi aku cincin
pandai plak dia agak saiz jari aku

nampak tak permainannya?????
nampak tak apa cluenya????????
tak nampak?????
ala korang ni saja je kan!

tu tanda
tu tanda
tu tanda
since year 1999 sampai year 2016, cincin tu aku masih muat ok!
dah brapa tahun???
kira cepat!!!

17 tahun dah!
ok
bye!!!



Comments

  1. cuba pakai seluar tahun 1999 !
    muat lagi tak!!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, org cite cincin, dia cite suar, tak bagi chance langsung la

      Delete

Post a Comment