Salam 12 Ramadan 1438H

punya lama tak bukak blog ni
ntah nape, tibe aku tak tau mana tempat aku nak tekan kat blog ni
dek setting yang telah aku sendiri tukar
padan muka
sendiri tukar, sendiri bingai


alhamdulillah, aku masih lagi berpuasa setakat hari ini, belom ada lagi tanda-tanda Allah nak bagi cuti
pun cukup bersyukur, kurang la sket aku nak mengganti kan

moga korang baik-baik sahaja
salam ramadan, bulan penuh berkat dan sungguh mulia, semoga ibadah kita semua diterimaNya, insyaAllah!

Comments

  1. eeeh lainnye blog ni....igtkan salah masuk umah td....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita ni bukan kaki explore, tah apa elly tekan jadi camni hahahha tapi best gak, gambar jadi besar, puas tengok hahahahaha

      Delete

Post a Comment