Selamat Hari Ibu

Image may contain: 1 person
mak aku kat ada kat Kluang nun, tak berapa sihat, byk kali call dia demam dan batuk, hati ni usah cerita risau kemain tentang kesihatan mak, along doakan mak sihat kembali ye....insyaAllah.
mak mertua aku plak, ketika aku menaip pos ni on the way ke Texas, USA....ye dia ke USA meraikan cousin pakwe yang tamat pengajian kat Illinois University.
dah alang-alang ke sana bersama mak ayah cousin tu, derang tapau skali pusing-pusing sana.....elly doakan mak selamat dan dilindungi Allah selalu....diberikan kesihatan yang baik, dan semoga mak seronok bermusafir.
elly tumpang tengok gambar mak yang cantik-cantik ajelah ye, moga kami pun ada rezeki dapat jalan-jalan macam mak, atau dapat jalan-jalan bersama-sama ngan mak.
insyaAllah satu hari nanti!

Comments