Bangkok Trip - Part 2 - Day 4 - Sam Guest House


yeayyyyy dah sampai di Sam Guest House.
meh tengok video kartun  mereka bertiga hahahahhaa
pemandangan bilik di bahagian atas .....biasa je
reception dia, memasing terus connect wifi kahkahkah
skali turun bawah...wahhhhhhhhhhhh cantiknya oiiiiiiiiii
betul-betul tepi sungai oiiiiiii
kat kanchanaburi ni, mmg banyak bilik-bilik gaya gini, tepi sungai dan berair dibawahnya
tu bilik kami
beranda hadapan, best ar lepak-lepak kat sini, tapi tak sempat pun nak lepaknya hahahaha
pemandangan yang mata korang dapat lihat bila ko lepak kat balkoni depan bilik ko
best betul mata ar dapat tengok kehijauan, tapi cuaca masa tu hangat ya ampun oiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ni bilik aku ngan jujie, simple je, dinding dari buluh, tapi buluh dia rapat-rapat jadi kalau nak skodeng pun tak nampak ar
aircond, water heater, kipas, lampu semua ada....iron ko jangan tanya, kami tak tau ada ke tak sebab kami tak guna iron.....yang aku tau, kalau aku sebut iron, memasing jegilkan bijik mata kahkahkah
tandas....selesa la jugak....janji ada water heater, cumanya air tak kuat sangat la, mandi tak berapa puas, tapi tetap jugak mandi sebab panas melekit ya amat kat sini
balkoni belakang 
subur ar tumbuhan dalam air tu
sambung tengok pemandangan di keliling sam guest house ni
adehhh memang cantik la tempat dia
siang-siang ni berani la aku jalan sorang-sorang sampai ke belakang tepi sungai tu, kalau malam aku rasa tak berani kot hahahahaha
teringat cerita nang nak pulak

banyak tempat lepak-lepak pun, sepanjang kami kat sini, hanya nampak sorang je mat salleh lelaki, tak nampak pun orang lain

tu sungainya, tak tau la bilik yang menghadap sungai ni ada orang duduk ke tak, tapi best ooooo bukak pintu je sungai
bunyi unggas merata-rata


banyak benda alah ni
aku tak tau nama dia
bawah bilik semuanya air, kalau ko jatuh ke bawah, ko memang kuyup la hahahahha
nyamuk?
ntah la, sepanjang aku duk kat sini, tak de plak kena serang nyamuk.
ke ada?
sebab balik je lepas mandi bagai, aku terus pengsan tak sedarkan diri.
okeh layankan begitu banyak gambar kat sam guest house ni
cantik bebeno, jadi banyak la gambarnya 


ko tengok tu, kemain ar selfie
keji betul tak nak amik gambar aku dan ajak aku bergambar sama hahahahhaa






share lagi gambar di area belakang bilik....tetap cantik



okeh dah puas share gambar ngan korang
terima kasih kerana scroll sampai abis 
sambung next entry la ye kahkahkah




Comments